Breaking News

Auto’s botsen frontaal op elkaar: dichte mist mogelijk de oorzaak

WINSSEN – Op de Van Heemstraweg in Winssen heeft zaterdagmiddag een frontale aanrijding plaatsgevonden. De oorzaak is vermoedelijk de dichte mist.

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur, waarna de politie, ambulance en brandweer werden opgeroepen. Ter plekke bleek er een frontale aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Één van de voertuigen was van een maaltijdbezorger en de andere was van een medewerker van de thuiszorg.

Dichte mist mogelijk oorzaak
Één van beide voertuigen is vermoedelijk over de middenstreep gereden, zo meldt de politie ter plaatse. Welke voertuig dat is, is niet duidelijk. “Waarschijnlijk komt dit door de dichte mist. De mist was veel dikker toen we aankwamen dan het nu is”, zo vertelt de politie terwijl de auto’s geborgen worden. Beide voertuigen raakten fors beschadigd.

Bij de aanrijding is één persoon gecontroleerd in de ambulance, maar niemand raakte gewond.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *