Breaking News

Grote brand in binnenstad in Culemborg

CULEMBORG – Bij het Stadscafé op de Markt in Culemborg heeft aan het einde van de ochtend een grote brand gewoed.

Rond 11:00 uur werd de brand ontdekt, waarna de brandweer werd ingeschakeld. Ter plaatse bleek er brand te zijn in de spouwmuur van het gebouw. De brand trok al snel door het pand heen, ook naar aangrenzende appartementen. Door de uitbreiding van de brand en omdat de brand lastig te bereiken was werd er opgeschaald. Ook was het onbekend of er nog mensen in het pand aanwezig waren. Hiervoor stond een ambulance stand-by.

Uiteindelijk bleek er niemand in het gebouw aanwezig. De brandweer is nog enige tijd bezig met sloop- en bluswerkzaamheden om de brand goed te kunnen bestrijden. Het Stadscafé en de appartementen hebben flinke schade opgelopen. Het is onbekend of de bewoners vandaag terug kunnen naar hun appartement.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *