Breaking News

Grote brand bij Heijting Milieu Service in Huissen

HUISSEN – Bij Heijting Milieu Service aan het Looveer in Huissen woedt zondagmiddag een grote brand. Zwarte rookwolken waren in de wijde omtrek goed zichtbaar.

Even voor 14.30 uur kwam de melding binnen. Als snel werd er opgeschaald en korpsen uit de omgeving zijn opgeroepen om mee te helpen het vuur te bestrijden. Hoe de brand heeft ontstaan is niet bekend. Mogelijk komt er asbest vrij bij de brand.

Mensen werden geadviseerd om niet naar de brand toe te komen en uit de rook te blijven. Daarnaast is ook de veerpont uit de vaart. Om 15.49 is er door de hulpdiensten een NL-Alert verstuurd met daarin de oproep om uit de rook te blijven en eventueel ramen en deuren te sluiten.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *