Breaking News

Graafmachine brand volledig uit in Tiel

TIEL – Maandagavond laat heeft er een felle brand gewoed in graafmachine aan de Marconistraat in Tiel.

De brandweer rukten rond 23.55 uur uit voor de brand . Bij aankomst van de brandweer bleek er een graafmachine in brand te staan op een bedrijventerrein. Om op het terrein te komen moest door de brandweer het toegangshek worden geforceerd. Er was sprake van een felle brand, vanwege de vele olie. Om het vuur onder controle te kunnen krijgen werd er een schuimbluswagen opgeroepen. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar andere graafmachines.

De oorzaak van de brand is niet bekend.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *