Breaking News

Zwarte cross (2024) zondag

LICHTENVOORDE – Het Zwarte Cross festival is weer ten einde, en wat hebben we ervan genoten! De bezoekers hebben zich vermaakt met geweldige muziek, overvloedig bier en de aanwezigheid van allerlei bijzondere mensen die rondliepen, dansten en zelfs in de regen buikschoven.

Het festivalweekend begon zonnig en warm, maar zondag zorgde forse regenval voor een drastische verandering. Het weer sloot het evenement af met zware regenbuien, wat leidde tot een modderig en drassig terrein. Toch weerhield dit de feestgangers niet; velen zagen de regen als een kans voor extra plezier en begonnen door de modder te buikschuiven en erin te springen. Dit resulteerde in bezoekers die volledig onder de modder zaten.

De regen begon rond 15:30 uur en hield langdurig aan, waardoor de weilanden onder water kwamen te staan en het festivalterrein veranderde in een modderpoel. Ondanks de regen en de modderige omstandigheden, genoten de mensen ervan en keerden sommige bezoekers, doordrenkt van de regen, uiteindelijk naar huis.

Op de laatste dag van het festival traden veel artiesten op, waaronder Acda en De Munnik, De Nachtbrakers en Sam Hofman. De afsluiting van het festival werd verzorgd door Kraantje Pappie, die ervoor zorgde dat het festival met een knaller eindigde.

bekijk ook

Busje belandt op de zijkant na ongeval in Tiel

TIEL – Maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Sir Rowland Hillstraat in Tiel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *