Breaking News

112 On Wheels in Venlo

VENLO – Zondag was ik aanwezig op het prachtige evenement 112 On Wheels in Venlo. Als fotograaf had ik paar uur eerder toegang tot het evenement voor een aantal gave foto momenten.

Op het evenment waren er verschillende hulpdiensten aanwezig uit verschillende landen waaronder Duitsland en België. Ook werden er demonstratie gegeven door verschillende hulpdiensten.

Stichting Wensambulance Limburg
Door het bezoeken van dit evenement werd Stichting Wensambulance Limburg financieel gesteund.

Stichting Wensambulance Limburg vervult (laatste) wensritten voor mensen die ernstig ziek, bedlegerig of in de laatste fase van hun leven zijn. Dit kunnen ze realiseren door de inzet van een gemotiveerde groep vrijwilligers die allemaal een taak hebben binnen de organisatie, variërend van het voorbereiden en/of begeleiden van de wensritten, het onderhoud van de ambulances, het verzorgen van bijscholing tot het werven van financiële middelen en het verzorgen van de voorlichting en promotie.

Onder dit bericht vind je een kleine impressie van mijn foto’s die ik er ondere heb gemaakt. Mocht je een foto willen of mocht je vragen hebben of ik je voertuig op foto heb? Neem dan gerust contact met mij op via contact formulier of via mijn sociale media kanalen.

bekijk ook

Busje belandt op de zijkant na ongeval in Tiel

TIEL – Maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Sir Rowland Hillstraat in Tiel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *