Breaking News

Groot onderzoek na dodelijk schietpartij in Huissen

HUISSEN – Op de Holthuizerdreef in Huissen heeft vrijdag aan het begin van de avond een schietpartij plaatsgevonden. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. De schutter liep lange tijd op het dak met een vuurwapen, hij werd onder schot gehouden door de politie. Inmiddels is de man van het dak gehaald door het arrestatieteam.

De politie kreeg de melding rond 18:50 uur, waarna ze in grote getalen uitrukten. De man liep lange tijd op het dak van een pand met het vuurwapen nog bij zich. De schutter werd door de aanwezige politie onder schot gehouden.

De twee gewonde personen werden door het verplegend personeel, waaronder de arts van een ter plaatse gekomen traumahelikopter, behandeld aan de verwondingen. Één slachtoffer is naar het Rijnstate ziekenhuis gebracht, de ander raakte zwaargewond en is naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

Iedereen werd verzocht gepaste afstand te bewaren en niet naar het incident te komen. Uiteindelijk heeft het arrestatieteam de man aangehouden.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *