Breaking News

Twee gewonden bij ernstige aanrijding op N320 in Ingen

INGEN – Op de N320 bij Ingen, ter hoogte van het BP tankstation, heeft zondagmiddag een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Hierbij zijn twee gewonden gevallen. Veel hulpdiensten waren ter plekke gekomen.

De melding kwam rond 16:50 uur binnen, waarna de politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter uitrukten. Ter plekke bleek het te gaan om een aanrijding tussen twee personenauto’s, waarvan er één in de sloot met water lag. De brandweer heeft eerst de auto met een lier uit de sloot moeten halen, voordat ze het gewonde slachtoffer konden helpen.

Een uur bekneld
Zoals het er nu naar uitziet, wilde de groene auto die in de sloot ligt de N320 opdraaien en zag hierbij de grijze auto over het hoofd. De grijze auto kwam vanuit Lienden en reed richting Maurik en raakte de groene auto hard in de flank. De bestuurder van de grijze auto kwam met de schrikvrij, zo wordt gemeld. De bijrijder van de grijze auto werd al snel naar het ziekenhuis overgebracht. Het slachtoffer van de groene auto is uiteindelijk rond 17:45 uur bevrijdt, bijna een uur na het ongeval, en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter was ook nog ter plekke gekomen voor medische assistentie.

De weg is voorlopig afgesloten en de politie gaat onderzoek verrichten. Hoe lang dit nog gaat duren, is nog niet bekend.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *