Breaking News

Zeer grote brand in leegstaand pand in Hedel

HEDEL – Op de Molendijk in Hedel heeft zondagmiddag een zeer grote brand gewoed. De rook was in de weide omgeving te zien.

De brandweer rukte groots uit rond 13:30 uur voor de brand. Een passant deed de melding van de brand, volgens de woordvoerder. De brand woedde in een leegstaand pand van een voormalig kippenslachterij. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar het kantoorgedeelte van het pand. Het overige gedeelte van het pand brandde volledig uit en is deels ingestort. Op het moment van de brand waren er geen personen aanwezig in het pand, ook raakte er niemand gewond bij de brand.

De brandweer zal nog enige tijd bezig zijn met nablussen van kleine smeulende brand resten en van het ingestorte pand. Omdat de rook in de richting van Brabant trok is ook deze meldkamer ingelicht van de brand. De oorzaak van de brand is onbekend en wordt onderzocht.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *