Breaking News

Brandweer wederom ingezet voor rook in pand van Lotus in Tiel

TIEL – Zondagavond werd er wederom rook in het pand van de Lotus aan de Waalstraat in Tiel rook waargenomen.

Rond 18:15 uur werd de melding gedaan. De brandweer was zaterdagavond ook al eens voor precies dezelfde melding opgeroepen. Net als toen hing er ook nu rook in het pand. Waar de rook vandaan komt was niet duidelijk. Hierom is ook een naastgelegen pand, Santos, gecontroleerd, en werd er een hoogwerker ingezet om het dak te controleren.

De brandweer was ruim één uur ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak. De omgevingsdienst Rivierenland is ook ter plaatse gekomen. De brandweer heeft niet kunnen achterhalen waar de rook vandaan kwam.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *