Breaking News

36-jarige man uit Nijmegen overleden na ernstig ongeval

NIJMEGEN – Op de Sionsweg in Nijmegen heeft dinsdag aan het einde van de avond een ernstig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder is later in het ziekenhuis overleden.

De hulpdiensten rukten rond 22.50 uur uit voor het ongeval. Een personenauto, die in de richting van Hotel restaurant Konbanwa reed, vloog uit de bocht en knalde hard tegen de boom. De bestuurder raakte zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later aa zijn verwondingen is overleden. Dit liet politiewoordvoerder donderdag weten.

De auto raakte zwaar beschadigd en enkele brokstukken van de auto lagen tientallen meters verderop. De Sionsweg is voor langere tijd afgesloten geweest in verband politieonderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *