Breaking News

Grote waterlekkage in Oosterbeek

OOSTERBEEK – Op de Graaf van Rechterenweg in Oosterbeek heeft donderdagavond een grote waterlekkage plaatsgevonden.

De lekkage werd ontdekt door bewoners rond 19,45 , waarna zij Vitens belde. De waterlekkage zorgde voor een kleine rivier over de stoep die voor alle woningen langs loopt, ook liep het water bij sommige woningen de kelders in. Aantal bewoners leggen allerlei spullen voor hun huis om het water tegen te houden. Hoeveel schade de bewoners overhouden aan de waterlekkage is nog niet bekend. Het water liep door tot aan het einde van de straat met de kruising van de Karel van Gelderlaan. De bewoners aan de Graaf van Rechterenweg hebben ook geen water tijdens de lekkage en herstel werkzaamheden.

Vitens was rond 20.45 uur ter plaatse en heeft de waterleiding dicht gedraaid, zodat er geen water meer uitstroomde. Vitens gaat nu met een monteur de lekkage dichten, hoelang dit gaat duren is niet bekend.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *