Breaking News

Grote brand in bedrijfspand in Ochten

OCHTEN – In het Gelderse Ochten heeft dinsdagavond een grote uitslaande brand in een bedrijfspand gewoed.

De brand brak uit omstreeks 17:45 uur in het pand aan de Industrieweg in Ochten. De brand was al snel uitslaand en werd daarom vrijwel direct opgeschaald naar grote brand en even later naar Zeer grote brand. Naast 4 bluswagens zet de brandweer ook twee hoogwerkers en een groot watertransportsysteem in. Volgens agenten terplekke is er sprake van Explosiegevaar. De politie houdt het publiek daarom op grote afstand.

De rookwolken van de brand zijn in de verre omtrek reeds te zien. De brandweer is begonnen met het blussen van de brand en dit zal enige tijd in beslag nemen. De brand is inmiddels onder controle. Had pand moet als verloren worden beschouwd.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *