Breaking News

Gestolen scooter gedumpt in water

VLAARDINGEN – Donderdagmiddag is er scooter te water geraakt aan de Trimpad in Vlaardingen.

De hulpdiensten werden rond 12.25 uur uit voor de melding. Onduidelijk was nog of er ook personen in het water zouden liggen. De politie, een ambulance en meerdere brandweervoertuigen waaronder het duikteam van de kazerne Schiedam werden ter plaatse gestuurd. In het parkje bleek inderdaad een scooter in het water te liggen. Er werden niet direct personen aangetroffen. De duikers hebben het water nog doorzocht voor mogelijke slachtoffers, maar die werden niet gevonden.

Toen de brandweer aan het inpakken was meldde de eigenaresse van de scooter zich nadat zij was achterhaald door de politie. De scooter bleek te zijn gestolen en te zijn gedumpt in het water. De vrij nieuwe tweewieler is total-loss.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *