Breaking News

Eerste bloemen en kaarsen gelegd voor omgekomen vrouw bij incident in Arnhem

ARNHEM – Omwonenden en andere mensen leggen de eerste bloemen en kaarsen in de buurt waar donderdagavond een ernstig incident plaatsvond waarbij een vrouw om het leven is gekomen.

Er waren vrijdagavond al meerder bossen bloemen en ook kaarsen neergelegd. Op één van de kaarsen die neergelegd zijn staat geschreven: “Je hebt je rust gevonden”.

Donderdagavond rond 22.15 uur kwamen de eerste meldingen binnen op de Cuijkstraat. Volgens de buurt zou er vooraf een ruzie hebben plaatsgevonden in haar appartement. Daarbij zou ze gestoken zijn. De vrouw zocht hulp op straat en zakte in elkaar. Agenten en ambulancepersoneel hebben haar nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. Ze overleed ter plekke. De politie kan echter nog niet bevestigen of er inderdaad een ruzie of steekincident aan vooraf gegaan zou zijn en zij zeggen dat er nog veel onduidelijkheid is.

De politie verricht nog steeds groot onderzoek. De politie is inmiddels actief op zoek naar een man die mogelijk betrokken is bij haar dood en de politie heeft een foto verspreid van deze man.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *