Breaking News

Stille tocht voor Manon in Lienden: Honderden mensen liepen mee

LIENDEN – Familie en vrienden van de 27-jarige Manon, die vorige week tijdens haar vakantie in Colombia werd doodgeschoten, hielden dinsdagavond een stille tocht voor haar, zeker honderden mensen liepen daarin mee.

De stoet vertrok bij Winkelcentrum Timmer in Lienden. Mensen hebben allemaal een bloem meegenomen om Manon te herdenken. Ze lopen naar de Middenweg, waar de tocht eindigt. Bij de woning van Manon en haar vriend worden de bloemen neergelegd.

Meerdere vriendengroepen, familie, maar ook de burgemeester en wethouders lopen mee. Eén vriendengroep is compleet in het zwart, een andere heeft juist enkel witte kleding aan.

De jumbo uit lienden deelde bijna 500 gratis flessen water uitgedeeld aan de mensen die meelopen.

Restaurant
De 27-jarige Manon werd vorige week donderdag geraakt door een kogel, toen zijn in een restaurant in Colombia zat. Het doelwit van de schutters was vermoedelijk een Braziliaanse drugscrimineel, schreven Colombiaanse media.

Ooggetuigen zeiden dat twee mannen het restaurant binnenkwamen en begonnen te schieten. Volgens lokale media zat het slachtoffer uit Eck en Wiel aan een tafel naast die van de drugscrimineel.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *