Breaking News

Politiemotor rijdt fietser aan tijdens spoedrit in Den Haag

DEN HAAG – Op de Lijnbaan in Den Haag heeft vrijdagochtend een ongeval plaats gevonden tussen politiemotor en fietser.

Het ongeval vond rond 11.40 plaats. De politie motor was met spoed onderweg naar een ongeval tussen een vrachtwagen en fietser op de Monstersestraat in Den Haag. Op de kruising met van de Lijnbaan met de Noord-West-Buitensingel kwamen de politiemotor en fietster met elkaar in botsing op de trambaan. De fietster is door ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vrachtwagen schept fietser 

Op Monstersestraat in Den Haag kwamen een vrachtwagen en fietser met elkaar in botsing. Een op geroepen traumahelikopter kon tijdens het aanvliegen worden afgemeld. De fietser raakte hier bij gewond en is met spoed afgevoerd. De kruising Loonsduinsekade met Monstersestraat was tijdens het ongeval tijdelijk afgesloten en werd door de politie het verkeer begeleid.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *