Breaking News

Personenauto belandt op de kop in sloot in Opheusden

OPHEUSDEN – Zaterdagochtend heeft er ongeval plaatsgevonden op de Dodewaardsestraat in Opheusden.

De hulpdiensten rukten rond 10.30 <span;>OPHEUSDEN – Zaterdagochtend heeft er ongeval plaatsgevonden op de Dodewaardsestraat in Opheusden.

<span;>De hulpdiensten rukten rond 10.30 uur uit voor het ongeval. Een vrouw in een personenauto die reed richting Opheusden verloor de macht over het stuur in een bocht. Hierbij belandde het voertuig op de kop in de sloot aan de andere zijde van de weg. Ze raakte hierbij niet gewond. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

<span;>De brandweer heeft de berger geholpen met het voertuig uit de sloot te halen. Het verkeerd is tijdelijk omgeid over het fietspas. uit voor het ongeval. Een vrouw in een personenauto die reed richting Opheusden verloor de macht over het stuur in een bocht. Hierbij belandde het voertuig op de kop in de sloot aan de andere zijde van de weg. Ze raakte hierbij niet gewond. Een opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd.

De brandweer heeft de berger geholpen met het voertuig uit de sloot te halen. Het verkeerd is tijdelijk omgeid over het fietspad.

 

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *