Breaking News

Feest! Speeltuin Talud viert 70-jarig bestaan

OOSTERBEEK – Ook al regende het zowat de hele dag, het was feest afgelopen zaterdag 1 april in Oosterbeek bij speeltuin Talud. De speeltuin bestaat 70 jaar en tevens werd de opening van het seizoen gevierd. Als klap op de vuurpijl waren er nog meerdere verrassingen.

Ongeveer 80 bezoekers trotseerden het grillige weer en hadden een mooie middag. Kinderen, (groot)ouders en vrijwilligers kwamen samen om te vieren dat de speeltuin in Oosterbeek 70 jaar bestaat en ook weer open is voor dit seizoen. Bij clown Fleur en clows Assie stonden de jeugd in de rij voor figuurballonnen en suikerspinnen. Er waren meer redenen voor feest dan alleen het 70-jarig bestaan van Speeltuin Talud. Ook kinderburgemeester Thom van de gemeente Renkum was aanwezig, hij opende de nieuwe Pipowagen. In de Pipowagen kunnen kinderfeestjes gegeven worden, die weer klaar is voor verhuur, om het komend seizoen vele kinderfeestjes te ontvangen. Daarnaast was het Clubhuis en de Knabbel en Babbel ook helemaal opgeknapt en voorzien van mooie muurschilderingen.

Studenten van MBO-school Rijn IJssel Creatieve Industrie maakten de vrolijke kleurrijke beschilderingen en inrichting. Als klapper op de vuurpijl werd ook een van de langst meelopende en altijd paraat staande vrijwilliger in het zonnetje gezet. Johan Jonkers mocht tot zijn verrassing een ‘eigen’ straatnaambordje onthullen in de speeltuin. Vanaf nu lopen alle bezoekers via “’t Johan laantje” de speeltuin binnen.

 

bekijk ook

Brandweerlieden herdenken omgekomen collega’s

NEDERLAND – Vandaag, zaterdag 18 juni, staat de brandweer stil bij de moed en daadkracht …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *