Breaking News

Porsche ter waarde van 275.000 euro total loss na crash tegen boom

HAAFTEN – Op maandagmiddag rond 17.00 uur kwam er een melding binnen van een ernstig verkeersongeval op de Buitenweg in Haaften. Ter plaatse bleek dat een Porsche, met twee inzittenden, in de sloot terecht was gekomen na een botsing met een boom. De auto had een waarde van €275.000.

Bij aankomst bleek een Porsche 911 met twee inzittenden in de sloot te zijn beland na een klap tegen een boom. Beide inzittenden werden overgebracht naar het ziekenhuis, waarvan één persoon met spoed. Naast twee ambulances kwam ook de traumahelikopter ter plaatse om medische hulp te verlenen. De brandweer heeft assistentie verleend en het voertuig veilig gesteld. De politie heeft in de auto een fles wodka aangetroffen.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) werd opgeroepen om ter plaatse onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. Het is nog onbekend wat de exacte toedracht van het ongeval is. De politie heeft de Buitenweg afgesloten voor al het verkeer en vraagt getuigen zich te melden. De Porsche raakte zwaar beschadigd bij het ongeval en is door een bergingsbedrijf afgevoerd. De Buitenweg is geruime tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *