Breaking News

Grote brand in schuur met zonnepanelen

METEREN – Op een boerenbedrijf aan de Rijksstraatweg in Meteren heeft maandagavond een zeer grote brand gewoed. Uit een agrarische loods op het terrein kwamen dikke zwarte rookwolken.

De hulpdiensten rukten masaal uit rond 18.30 voor de brand. In een loods die vol met hooivallen stond woede er een korte en felle brand. Gelukkig zijn de koeien in de naastgelegen stal in veilig gebracht met behulp van omwonenden. Het woonhuis op het erf, dat een rieten kap heeft, wordt door de brandweer beschermd.

Mensen die zich in de buurt van de brand bevinden, wordt geadviseerd om afstand te houden. Er bestaat namelijk een risico op vrijkomende glasdeeltjes van de zonnepanelen als gevolg van de brand. Daarnaast adviseert de veiligheidsregio mensen in de omgeving om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de rook. De brandweer verwacht nog uren bezig te zijn met nablussen van het hooi, hiervoor trekken ze de hooibalen uit elkaar.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *