Breaking News

Auto vol met jerrycans aangetroffen door politie

ROTTERDAM – Woensdagochtend is een automobilist staande gehouden door de politie op de Capelseweg in Rotterdam. Toen de agenten in de auto keken zagen ze dat deze vol lag met jerrycans, hierop is de bestuurder aangehouden.

De politie vroeg assistentie van de brandweer vanwege het aantreffen van jerrycans die mogelijk gevuld waren. De hulpdiensten hebben de omgeving ruim afgezet in verband met de onbekendheid van de stof. De hulpdiensten doen onderzoek naar de stof die in de jerrycans zit.

Vooralsnog is het onbekend wat voor stof er in de jerrycans zit. De politie heeft verschillende monsters genomen uit een jerrrycan. Ook waren een aantal jerrycans gewoon leeg, naast de jerrycans werden er ook drogers gevonden die meestal voor drugslab worden gebruikt.

Het naastgelegen tankstation is tijdelijk dicht.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *