Breaking News

Meerdere gewonden bij ongeval in Echteld

ECHTELD – Vrijdag eind van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Meersteeg in Echteld.

De hulpdiensten rukten rond 17.35 uur groots uit naar het ongeval. Ter hoogte van de carpoolplaats botsten 2 personenauto’s frontaal op elkaar waarbij meerdere gewonden vielen. Er kwamen 4 ambulances ter plaatse en ook landde de traumahelikopter. De brandweer heeft assistentie verleend om gewonden uit de auto’s te bevrijden. Bij het ongeval waren ook kleine kinderen betrokken. In totaal zijn er 2 volwassenen en 1 kind met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Onbekend aantal andere kinderen raakte licht gewond en hoefde niet naar ziekenhuis.

De weg is volledig afgesloten in verband met sporenonderzoek.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *