Breaking News

Bootje slaat om in de Lek in Culemborg

CULEMBORG  – Zaterdag eind van de middag er sloeg er een bootje om in de Lek in Culemborg.

De hulpdiensten rukten rond 17.20 uur uit. Er bleek een bootje op de kop in de lek te liggen ter hoogte van de Spoorbrug. De persoon wist veilig de kant te bereiken. Voor het ongeval werden onder andere duikers en de blusboot opgeroepen.

Tijdens de reddingsactie van de hulpdiensten om de mensen naar de kant te halen kwam er bijna een ander schip tegen het bootje aan. Om hoeveel mensen er precies het ging die er op zaten is onduidelijk volgens omstanders 3 a 4 personen. De politie kon dit echter niet bevestigen.

bekijk ook

Scootmobiel aangereden door een passagierstrein

TIEL  – Woensdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op een spoorwegovergang aan de prederikbroedersweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *