Breaking News

Zwarte cross (2024) zaterdag

LICHTENVOORDE – Het was zaterdag, de derde dag van de Zwarte Cross 2024, en het festivalterrein bruiste van leven. De temperatuur steeg tot ruim 30 graden met weinig bewolking, wat betekende dat het warm was, maar dat leek niemand te deren. Echte Crossers kunnen wel tegen deze hitte! Hoewel de weerberichten even dreigden met een flinke regenbui, bleef het bij een enkele verkoelende spetter. Dit bracht alleen maar opluchting bij de festivalgangers die ondertussen uit volle borst meezongen met de muziek.

Op het hoofdpodium stonden de krasse knarren van de Britse band Status Quo. Ze rockten met hun tijdloze klassieker “Rockin’ All Over the World”. De energie van het publiek was voelbaar. Maar dat was niet alles. Het festivalterrein van de Zwarte Cross biedt zoveel meer. Mensen gaan helemaal los, vieren feest en genieten van de unieke sfeer die dit evenement zo bijzonder maakt. Overal waar je kijkt, zie je lachende gezichten, kleurrijke outfits en een ongedwongen gezelligheid. De Jeugd van Tegenwoordig zorgde voor vrolijke chaos op het Hoofdpodium. Hun beats en teksten brachten het publiek in extase. Het was een optreden vol energie.

De Zwarte Cross 2024 was tot nu toe een groot succes en zaterdag was daar geen uitzondering op. Bekijk hieronder onze fotoreportage van deze dag.

bekijk ook

Busje belandt op de zijkant na ongeval in Tiel

TIEL – Maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Sir Rowland Hillstraat in Tiel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *