Breaking News

Meisje (1 jaar) valt van bovenste verdieping van flat en raakt ernstig gewond

TIEL – Woensdagavond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Ochtenstraat in Tiel. Hier bleek een 1-jarig meisje van de vierde verdieping naar beneden gevallen te zijn. Het meisje is ernstig gewond geraakt.

Het gebeurde rond 21:50 uur. Een erg jong kind, volgens de politiewoordvoerder één jaar oud, is aan de achterzijde van een flatwoning van grote hoogte gevallen. Vermoedelijk was het meisje van de vierde verdieping, de bovenste etage, naar beneden zijn gevallen. Het meisje raakte zwaargewond, zo bevestigde de politiewoordvoerster, en ze is onder begeleiding van een trauma-arts met spoed overgebracht naar het Radboud UMC in Nijmegen. De traumahelikopter landde in het nabijgelegen Lingepark Passewaaij.

De politie heeft gisteravond ter plekke uitgebreid onderzoek verricht naar wat er exact gebeurd is en hoe het kon gebeuren. “Vandaag vind er ook nog onderzoek plaats om definitief uit te sluiten dat er sprake was van iets anders an een ongeval”, aldus de woordvoerster.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *