Breaking News

Vrachtwagen rijdt in op buurtfeest: meerdere doden en gewonden

NIEUW-BEIJERLAND – Bij een buurtfeest aan de Zuidzijdsedijk in Nieuw-Beijerland zijn zaterdagavond meerdere doden en gewonden gevallen nadat een vrachtwagen van de dijk is gereden.

De politie kon nog niet zeggen om hoeveel dodelijke slachtoffers en gewonden het gaat. Maar volgens de woordvoerster zijn er meer dan twee doden te betreuren. Voor exacte aantallen wil ze eerst zekerheid hebben.

Het ongeval gebeurde rond 18.00 uur. De vrachtwagen zou door onbekende reden van de weg geraakt zijn en bij een barbecue-feestje onder aan de dijk terechtgekomen. Tien ambulances en een traumahelikopter zijn opgeroepen om hulp te verlenen. Meerdere slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht voor behandeling.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *