Breaking News

6 doden en 7 gewonden bij truckdrama Nieuw-Beijerland

NIEUW-BEIJERLAND – Bij het truckdrama in het Zuid-Hollandse Nieuw-Beijerland zijn gisteravond zes mensen om het leven gekomen. Zeven andere raakten gewond, van wie een zwaargewond. Dat meldt de politie.

Volgens de politie had de chauffeur van de vrachtwagen, 46-jarige man uit Spanje, niet gedronken. De man is aangehouden voor het veroorzaken van een verkeersongeval met dodelijke afloop. Een bergingsdienst heeft afgelopen nacht de vrachtwagen weggehaald.

Het Spaanse bedrijf van de vrachtwagen die het drama veroorzaakte, meldt tegenover het AD dat de chauffeur moest uitwijken voor een busje en vervolgens de macht over het stuur verloor en van de dijk af reedt. Dit is echter nog niet bevestigd door de politie.

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niets bekendgemaakt.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *