Breaking News

Politie achtervolging van gestolen voertuig eindigt in Tiel

TIEL – Woensdagavond heeft er een achtervolging plaatsgevonden van een gestolen voertuig  die werd beëindigd in Tiel. Bij de achtervolging waren meerdere politie voertuigen betrokken, waaronder van de Landelijke Eenheid.

Rond 21.30 uur werd deze beëindigd Op de Grotebrugse Grintweg ter hoogte van Railtechniek van Herwijnen werd de auto klemgereden en hierbij de bestuurder aangehouden. De auto liep flinke schade, waarbij ook een kapotte ruit en lekke band. In totaal waren er zeker 10 politievoertuigen bij betrokken.

De politie heeft bevestigd dat het om een gestolen auto zou gaan.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *