Breaking News

Personenauto belandt in sloot in Kesteren

KESTEREN – Op de Fruitstraat in Kesteren is vrijdagmiddag een personenauto te water.

De hulpdiensten rukten rond 13.10 uur uit voor het ongeval, waaronder 2 duikteams uit Arnhem en Den bosch. Echter was se inzet van de duikers niet nodig en zijn deze afgemeld. Een personenauto was tegen een stilstaande auto aangereden en is vervolgens in de sloot terecht gekomen.

Een oudere man zat in het voertuig is door de brandweer uit de auto gehaald. Omstanders hebben de man geholpen om op de zijkant van de auto te zitten. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *