Breaking News

Brand in meterkast in Varik

VARIK – Op de Walgtsestraat in Varik heeft zaterdagavond een woningbrand gewoed.

De brandweer rukten rond 22.18 uur uit voor de brand. De bewoner die thuiskwam van een feestje zag dat zijn ruiten aan de buitenzijde zwart waren en waarschuwde de brandweer. Vervolgens bleek dat de meterkast in brand had gestaan en er nog gas vrijkwam. De brandweer heeft de gaskraan aan de buitenzijde van de woning dichtdraaid en kon vervolgens naar binnen. Hierbij werd ook een grote ruit ingeslagen. De brand bleek zichzelf al te hebben gesmoord, maar er hing wel veel rook in de woning. Liander is ter plaatse gekomen, alsmede Salvage.

Er is veel rook en roetschade in de woning.

bekijk ook

Persoon te water in de Waal in Tiel

TIEL – Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten massaal opgeroepen voor een persoon te water in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *